Idióta pasik.....menjetek a francba!

"Pasitémában nem vagyok valami szerencsés. Mindig az tetszik és abba szeretek bele, aki elérhetetlen a számomra..."
Gondolom ismerős ez a két mondat lányok. Biztos sokszor előfordult már, hogy hoppon maradtatok, mert akibe szerelmesek lettetek, oda se figyelt rátok, nem foglalkozott veletek, lenézett vagy kinevetett titeket, és még sorolhatnám. Ez az egyik legrosszabb dolog a világon. Amikor annyira küzdesz, bízol, reménykedsz, hátha észrevesz, beléd szeret és boldogok lesztek együtt. Aha, majdnem. Ez mindig is csak egy álom marad. Nagyobb többségben az ilyen helyzeteknél mindig csalódás, szenvedés a vége.
Mindig kifogjátok azokat a pasikat, aki túl jók hozzátok, akiknek az olyan fajta lányok jönnek be, mint a plázacicák. Ti pedig egyáltalán nem vagytok ilyen típusok. És ez nagyon bántó tud lenni.
Általában a szerelemben két típus van. Van, ami beteljesedik, mindenki boldog és happy end a vége. És van a másik fajta szerelem, a plátói, ahol csak szenved az ember, mert nem kaphatja meg és nem lehet azzal, akit szeret.
Nos, egyetlenegy tanácsot tudok csak adni. Szarjátok le az ilyen pasikat! Még arra sem méltóak, hogy sírjatok miattuk. Fölösleges fecsérelni rájuk az időtöket. Vannak sokkal normálisabb fiúk is, akik csak arra várnak, hogy egy olyan lánnyal lehessenek együtt, mint amilyenek ti vagytok. Akik nem flegmák, nagyképűek, akiknek nem a külső, hanem a belső számít. Akik értékelik a humorodat, a kedvességedet, a mosolyodat, nem pedig a dekoltázst meg a formás hátsókat nézik. Léteznek még kedves, aranyos pasik, akiket érdemes megkeresni és esélyt adni nekik, nem úgy, mint a bunkó gyökereknek, akik miatt hónapokig szenvedtek, mert elhúzták előttetek a mézes madzagot.
PS: én eddig még csak ilyen "gyökerekkel" találkoztam, de ugye nem szabad feladni, szóval próba cseresznye, fő az optimizmus :P :)

Megjegyzések

  1. igazad van :DD tetszik ez a blog, teljesen tudok vele azonosulni:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nobody can save me

Ötödik nap - Idők, amikor véget akartam vetni az életemnek

Mélység